Privacy policy

Privacy verklaring

Deze pagina heeft tot doel u te informeren over hoe Cicli-Lotus omgaat met het verwerken van uw persoonsgegevens.

Rechten over hoe met het verwerken van persoonsgegevens dient te worden omgegaan, kunnen worden ontleend aan de Wet bescherming persoonsgegevens. Voor algemene informatie over de Wet Bescherming Persoonsgegevens en het aanvragen van een brochure kunt u terecht bij de Infolijn van Postbus 51. Deze informatielijn is te bereiken op het gratis telefoonnummer 0800-8051.

Veiligheid van gegevensverwerking via internet
Ondanks dat Cicli-Lotus alle mogelijke beveiligingsmaatregelen heeft genomen en zal nemen, zijn aan de verwerking van uw persoonsgegevens via het internet risico’s verbonden die inherent zijn aan het internetgebruik in het maatschappelijke verkeer.

Statistieken
Cicli-Lotus maakt gebruik van het statistiekenprogramma van Yourname. Statistieken geven relevante informatie over de bezoekers van de website, zoals de meest gevraagde pagina’s. Deze informatie is geanonimiseerd. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren of om meer gerichte informatie op de site te zetten.

Gebruik van Cookies
Een andere methode die veel op internet wordt gebruikt om de werking van internetpagina’s te verbeteren, is het gebruik maken van zogenaamde (tijdelijke of permanente) “cookies”. Dit zijn kleine tekstbestanden die automatisch door de bezochte internetpagina op de computer van een bezoeker worden geplaatst. Hierin kunnen bijvoorbeeld de voorkeuren van een bezoeker worden vastgelegd. De internetpagina kan bij een volgend bezoek automatisch aan deze voorkeuren worden aangepast. U kunt in uw browser het gebruik van cookies uitzetten.

Wijzigingen
Cicli-Lotus behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacyverklaring. Check daarom regelmatig deze privacyverklaring voor het privacybeleid van Cicli-Lotus.